Skip to main content

Nicotine strips finalist i Gama Innovation Awards

NICOTINE STRIPS FINALIST I GAMA INNOVATION AWARDS

Nicoccinos nicotine strips är en av åtta produkter som gått till final i Gama Innovation Awards småbolagskategori. Gama Innovation Awards är en global tävling som korar innovatörer bland snabbrörliga konsumentvaror. Priset delas sedan 2016 ut årligen i Manchester, England. Juryn består av representanter från såväl internationella storföretag som Nestle och Kraft Heinz som leverantörer och distributörer i branschen.

Nicoccino har valts ut i kategorin små- och mellanstora företag där priset går till den produkt som ”look to rewrite the rules”.

”Jag är otroligt glad och stolt att våra nicotine strips har kvalat in bland den enorma mängd innovationer som lanseras varje år i mat-, dryck- och hälsosegmenten. Extra roligt att juryn vågat välja en nikotinprodukt, det visar på en mogen syn på nikotinbranschen som förstår att nicotine strips är en konsumentprodukt bland andra. Det är också ett kvitto på att vårt arbete med att marknadsföra produkten börjar ge frukt.”, säger Fredrik Laurell, VD.  

Prisutdelningen sker i samband med en konferens där de utvalda företagen också kan presentera sina produkter för globala detaljister, distributörer och investerare. Konferensen samlar drygt 200 deltagare från hela världen.

Mer om priset går att läsa på Gama Innovations hemsida:

http://www.gamainnovation.com/awards/sme/

För mer information, kontakta

Fredrik Laurell, VD, +46 733 98 04 74, fredrik.laurell@nicoccino.se

Nicoccino tillverkar och distribuerar nicotine strips. Produkterna finns att köpa på https://shop.nicoccino.se/

Nicotine strips adresserar den växande marknaden för nikotinportioner och erbjuder unika fördelar jämfört med traditionella prillor:

Snabb nikotinleverans  – frisättning av nikotin inom några sekunder, allt nikotin levererat efter några minuter.

Diskret användande  – nicotine strips syns inte och upplöses efter några minuter. Inget behöver tas ut och kastas. Bekvämt för användaren och bra för miljön

Nicoccino har kontor i Vallentuna norr om Stockholm. Kontakt: info@nicoccino.se

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO. FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.se samt på +46 8 528 00 399.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.