Skip to main content

NICOCCINO PÅ INTERTABAC – VÄRLDENS STÖRSTA TOBAKSMÄSSA

Nicoccino AB meddelar idag att företaget för första gången kommer att ställa ut sin innovativa nikotinprodukt på årets InterTabac – världens största tobaksmässa i Dortmund, Tyskland, från den 18-20 september, 2015.

Vi är glada och förväntansfulla över att ha fattat beslutet att ställa ut på InterTabac 2015. Nicoccinos innovativa och spännande varumärke är redo att förverkliga sin potential och InterTabac erbjuder en bred plattform för att nå ut till leverantörer och distributörer från hela världen” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino Holding.

Nicoccino bjuder in medlemmar av pressen samt leverantörer och distributörer att besöka oss i Hall 5, Stand E24, där ni är varmt välkomna att lära er mer om framtidens nikotinprodukter.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@nicoccino.co.uk


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino AB utvecklar och marknadsför en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt som snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar. Produkten har samma namn som bolaget – Nicoccino – och produktionen sker via partners. Försäljning sker för närvarande i Storbritannien, Tyskland, Tjeckien, och Polen samt via en dedikerad e-handelsplattform (purenicoccino.com). 

Nicoccino har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm och ett försäljningskontor i London. Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO.

Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.