Skip to main content

NICOCCINO LANSERAS PÅ WHSMITH TRAVEL

Nicoccino Ltd har inlett ett samarbete med WHSmith Travel för att lansera NicoccinoTM på brittiska flygplatser och järnvägsstationer. Initialt kommer bolagets unika nikotinprodukt att finnas tillgängliga för resenärer i 150 utvalda butiker i Storbritannien. Lanseringen kommer att stödjas av en marknadsföringskampanj.

Vi är mycket glada över lanseringen på WHSmith som är ytterligare ett steg i rätt riktning i relation till vår strategi att öka försäljningen via distributörer och impulshandel så att våra kunder har tillgång till vår produkt på ett smidigt sätt, utan att behöva planera i förväg. Vår produkt är väl lämpad för resenärer då den kan användas när som helst och var som helst” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino Holding.

WHSmith PLC är en av Storbritanniens ledande återförsäljare och består av två kärnverksamheter – Travel och High Street. Travel verksamheten driver 585 butiker i Storbritannien, utspridda på flygplatser, järnvägsstationer, bensinstationer, sjukhus och kontorskomplex.

91 % av befolkningen i Storbritannien bor inom en 20 minuters bilresa från en WHSmith butik. Sammantaget sysselsätter WHSmith cirka 14.000 anställda.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@nicoccino.co.uk


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino AB utvecklar och marknadsför en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt som snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar. Produkten har samma namn som bolaget – Nicoccino – och produktionen sker via partners. Försäljning sker för närvarande i Storbritannien, Tyskland, Tjeckien, och Polen samt via en dedikerad e-handelsplattform (purenicoccino.com). 

Nicoccino har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm och ett försäljningskontor i London. Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO.

Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.