Skip to main content

NICOCCINO GODKÄNT SOM VARUMÄRKE I SYDKOREA

Nicoccino har fått varumärket NicoccinoTM registrerat i Sydkorea av den koreanska motsvarigheten till Patent- och registreringsverket (Korean Intellectual Property Office).

– ” Att ha ett godkänt varumärket är en förutsättning för expansion och skapar ytterligare värde i bolaget” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino Holding.

Varumärket NicoccinoTM ägs av Nicoccino AB och är sedan tidigare erkänt i hela EU samt utvalda marknader som t.ex. USA, Kina, Schweiz, Norge, Ryssland och Turkiet. Nicoccino har tidigare lämnat in ansökan för registrering och godkännande av varumärket NicoccinoTM i Kanada och Israel där besked väntas senast under första kvartalet 2016.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@nicoccino.co.uk


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino AB utvecklar och marknadsför en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt som snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar. Produkten har samma namn som bolaget – Nicoccino – och produktionen sker via partners. Försäljning sker för närvarande i Storbritannien, Tyskland, Tjeckien, och Polen samt via en dedikerad e-handelsplattform (purenicoccino.com). 

Nicoccino har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm och ett försäljningskontor i London. Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO.

Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.