Skip to main content

Nicoccino genomför testförsäljning av nicotine strips tillsammans med Haypp Group

Nicoccinos nicotine strips kommer under maj att säljas via Haypp Groups webbshop, haypp.com, den ledande e-handelsplattformen för orala nikotin- och tobaksprodukter.

Som ett steg i Nicoccinos arbete att kommersialisera bolagets patenterade nicotine strips genomförs en testförsäljning med Haypp Group. Nicoccinos nicotine strips erbjuder snabb och diskret nikotinleverans, med ett nikotininnehåll motsvarande en cigarett. Nicotine strips konsumeras på samma sätt som snus och nikotinportioner, är endast 0,07 mm tunna och upplöses efter några minuter. Nicotine strips innehåller endast nikotin och livsmedelsgodkända ingredienser. Huvudingrediensen är ett alginat framställt från alger skördade utanför Norges kust. 

Nicoccino har tidigare genomfört konsumentundersökningar och testförsäljningar i Sverige och England och via den egna webbshopen, shop.nicoccino.se. Responsen från konsumenter har varit överväldigande positiv och nicotine strips anses av många vara bättre än jämförbara produkter.

Vi är glada att kunna genomföra testförsäljningen med Haypp Group och ser fram emot att få ytterligare information som kan bidra till att vi bättre förstår potentialen för våra nicotine strips. Haypp Group har byggt upp en omfattande och detaljerad förståelse för konsumenter av orala nikotinprodukter och har i likhet med våra slutsatser konstaterat att det finns efterfrågan på mindre, diskretare produkter än traditionella prillor. Vi hoppas och tror att gensvaret ska bli positivt.” säger Fredrik Laurell, VD för Nicoccino.

Bolagets nicotine strips tillverkas idag i Täby utanför Stockholm. Nicoccinos ambition är att bygga upp en automatiserad produktionskapacitet i egen regi för produktion av kommersiella volymer. För att finansiera detta genomför Nicoccino nu en företrädesemission. Läs mer om emissionen på https://www.nicoccino.se/sv/investerare/emission-2022

För mer information, kontakta

Fredrik Laurell, VD, +46 733 98 04 74, fredrik.laurell@nicoccino.se

Nicoccinos övergripande mål är att erbjuda vuxna konsumenter ett enkelt sätt att njuta av nikotin snabbt och diskret. Bolagets produkter finns att köpa på shop.nicoccino.se.

Nicoccino har huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Kontakt: info@nicoccino.se

Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO. FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.se samt på +46 8 528 00 399.


Testlansering med Haypp Group AB – Nicoccino Holding AB 2022-05-12

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.