Skip to main content

NICOCCINO GENOMFÖR FRAMGÅNGSRIK INTRODUCERING PÅ ”THE NORTHERNER”

The Northerner.com, är en ledande online återförsäljare för rökfri tobak till kunder utanför Europa, som med framgång introducerat Nicoccino till sina kunder.

”Säljstarten har varit väldigt lyckad. Nicoccino är en revolutionerande ny produkt som erbjuder den moderna snusaren ett diskret och snabbt alternativ” säger Mikael Punkka, marknadschef för the Northerner.com.

The Northerner.com är fokuserad på att leverera rökfria tobaksprodukter till kunder över hela världen som “letar efter ett bättre tobaksalternativ”. Det har visat sig vara en framgångsrik plattform för Nicoccino som är en helt naturlig nikotinprodukt, fri från kära och andra skadliga tobaksrelaterade ämnen, som t ex nitrosaminer.

”Vi är mycket glada att se det positiva mottagandet av vår produkt på The Northener.com. Det stärker oss i vår övertygelse att Nicoccino är ett unikt och effektivt alternativ till snus och cigaretter. Nicoccino är i framkant när det gäller att definiera den framtida generationens nikotinprodukter” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@niciccino.co.uk


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino Holding AB (publ) (org. nr 556942-1604) är ett svenskt företag som med en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar.

Nicoccino Holdings aktie är listad på Nasdaq Stockholm First North med kortnamn NICO. Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.

För ytterligare information, se Nicoccino Holdings hemsida http://www.niccocino.se

För vidare information kontakta CEO Michel Bracké: michel.bracke@nicoccino.co.uk 


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.