Skip to main content

JOHAN CRAM BLIR NY VD PÅ NICOCCINO

Johan Cram tillträder som VD för Nicoccino Holding AB. Han efterträder Michel Bracké som lämnar bolaget.

Efter att Michel Bracké, som varit VD för Nicoccino Holding AB sedan juli 2013 nu frånträder sin position, har Johan Cram som sedan april 2015 varit styrelseledamot i bolaget accepterat att med omedelbar verkan ta över rollen som VD. Johan Cram, som är 45 år, var tidigare Vice President Strategic Markets på Swedish Match Scandinavia och har en gedigen erfarenhet från tobaksbranschen. Han ansvarade bland annat för Taxfree, E-handel och Horeca (Hotell/restaurang/café). Johan Cram ansvarade också för Swedish Matchs ryska snusverksamhet.

“För mig var det ett ganska enkelt beslut. Att få arbeta med en sådan spännande produkt, som kan erbjuda framtidens konsumenter en bra upplevelse och som är både diskret och hygienisk, känns för mig mycket attraktivt”, säger Johan Cram.

Som ett led i nästa steg för Nicoccino är vi övertygade i att vi med Johan Cram har en VD som har den marknadsbakgrund och den erfarenhet som kommer att bli viktig för tiden som kommer” säger Jonas Nordquist, Styrelseordförande för Nicoccino Holding AB.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Jonas Nordquist, Styrelseordförande

Tel: +46 70 714 2003


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino AB utvecklar och marknadsför en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt som snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar. Produkten har samma namn som bolaget – Nicoccino – och produktionen sker via partners. Försäljning sker för närvarande i Storbritannien, Tyskland, Tjeckien, och Polen samt via en dedikerad e-handelsplattform (purenicoccino.com). 

Nicoccino har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm och ett försäljningskontor i London. Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO.

Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.