Skip to main content

JAMES HIGGS, HEAD OF MARKETING PÅ SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP GÅR TILL NICOCCINO

Nicoccino Holding förstärker sin organisation med tillsättningen av James Higgs som Marketing Director med tillträde efter sommaren. 

James Higgs kommer att utveckla och leda Nicoccino Holdings globala marknadssatsningar, inklusive företagets varumärkes- och go-to-market strategi. 

Vi är stolta över att James Higgs har valt att ansluta sig till oss på Nicoccino. James har en gedigen kunskap och djup förståelse för den marknad på vilken Nicoccino verkar och han är även en mycket uppskattad medarbetare med väldigt goda kvalifikationer som marknadsförare” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino Holding.

James har över 15 års erfarenhet från tobaksindustrin där han har haft olika befattningar inom försäljning och marknadsföring i företag som British American Tobacco och Henri Wintermans Cigars. Senast kommer James ifrån Scandinavian Tobacco Group i Storbritannien där han var Head of Marketing & Public Affairs.

Jag är väldigt glad över bli en del av teamet på Nicoccino vid denna spännande tidpunkt. Regleringarna kring tobak intensifieras överallt i världen och som en följd av detta så håller tobakskonsumenterna på att anpassa sina vanor. Nicoccino Holdings produkt passar in bra på den växande marknaden för alternativa nikotinprodukter och jag ser fram emot att hjälpa Nicoccino att förverkliga sin potential på den globala arenan” säger James Higgs

James Higgs är den andra rekryteringen från tobaksindustrin på kort tid. I april valdes Johan Cram, tidigare Vice President Strategic Markets hos Swedish Match Scandinavia, in i Nicoccino Holdings styrelse.

”Dessa värvningar pekar både på ett växande intresse och ökad tilltro från branschen gällande Nicoccinos potential. Vi står inför en mycket spännande framtid och med den senaste tidens rekryteringar har vi stärkt vår kompetens ytterligare” avslutar Michel Bracké.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@niciccino.co.uk

Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino Holding AB (publ) (org. nr 556942-1604) är ett svenskt företag som med en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar.

Nicoccino Holdings aktie är listad på Nasdaq Stockholm First North med kortnamn NICO. Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.