Skip to main content

ANDERS STENSSON NY CFO PÅ NICOCCINO

Nicoccino AB (NAS:NICO) meddelade idag att Anders Stensson har tillträtt som bolagets nya CFO, från och med 22 september, 2015.  Anders har gedigen och mångårig erfarenhet från den finansiella sektorn som CFO på börsnoterade bolag. Efter att nyligen utnämnt Jonas Nordquist, tidigare Swedish Match VD för Skandinavien, som ordförande i Nicoccino Holdings styrelse, representerar rekryteringen av Anders Stensson ytterligare en milstolpe i utvecklingen och markerar tillväxtpotentialen i bolaget.

Anders är en entreprenöriell CFO och företagsledare med bred erfarenhet från olika industrier och positioner. Han har erfarenhet som CFO på noterade bolag, både i Sverige och internationellt, och han har med goda meriter drivit finansavdelningar i branschledande företag med hög tillväxt.” säger Michel Bracké, VD för Nicoccino Holding.

Anders Stensson är 55 år gammal och var tidigare CFO på Flir Systems AB under en period av stark internationell tillväxt. Han har även erfarenhet som CFO från det börsnoterade bolaget Frontec (Acando) och kommer närmast från en position som konsult där han bland annat jobbade med svenska betalningslösningsbolaget Klarna.

Nicoccino är ett väldigt intressant bolag i den spännande tillväxtfasen, från startup till en global aktör, på den växande marknaden för rekreationellt nikotin. Det är en fantastisk möjlighet att som erfaren företagsledare vara en del av ett tillväxtbolag med potential att förändra sättet som vi människor använder och konsumerar nikotin” kommenterar Anders Stensson.

Som CFO kommer Anders Stensson att vara baserad vid koncernens huvudkontor i Täby, Sverige.

För mer information, besök Nicoccinos hemsida http://www.nicoccino.se, eller kontakta:

Michel Bracké, VD

Tel: +46 707 45 95 75

E-post: michel.bracke@nicoccino.co.uk


Om Nicoccino Holding AB

Nicoccino AB utvecklar och marknadsför en patentskyddad, innovativ och diskret nikotinprodukt som snabbt ger användaren tillgång till nikotin utan tobakens allvarliga biverkningar. Produkten har samma namn som bolaget – Nicoccino – och produktionen sker via partners. Försäljning sker för närvarande i Storbritannien, Tyskland, Tjeckien, och Polen samt via en dedikerad e-handelsplattform (purenicoccino.com). 

Nicoccino har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm och ett försäljningskontor i London. Bolagets aktie är sedan juni 2014 noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO.

Remium Nordic AB är bolagets certified adviser.


Release

Become a distributor

We are always looking for new distributors of Nicotine Strips. Contact us and we will respond as soon as we can.